For diamonds do appear to be just like broken glass to me

Hej, jag har inte bloggat på evigheter! Får se om jag kommer ihåg hur man gör!
Snart är det jullov och det betyder som vanligt en massa extra arbete för en student. Lärarna ska då alltid klämma in allt under dom sista veckorna.
Det är bara att jobba på. Har språkhistoria i både Svenska och Engelska nu och proven kommer tätt inpå varandra och så har jag piano läxa varje vecka som jag har lovat mig själv att sköta ordentligt!

Nu ska jag kolla på X-men med min far, det blir trevligt ^^

Jag skriver när det har hänt nått spännande
/ L

manOh,man

Jag är dundermegasupertron förkyld (om jag had en egen transformer, så skulle den nog heta så)
Jag totalsabbade mitt matte B prov idag pga min huvudvärk, det har inget att göra med att jag inte är bra på matte. självklart inte!
Jag är jättesugen på burger kings pommes frites!

Idag vaknade jag upp med hosta, snuva och feber! "Inte en chans att du stanna hemma" tänkte jag och drog på mig en rutig skjorta. Jag kom till skola och gjorde det där provet. Kunde bara tänka "gud, va skönt att det är över!"
Ikväll fick jag åka till drillträningen och ta hand om 13st små tjejer och hålla i träningen helt själv till en början. Men det var lungt, jag berättade att jag var trött och sjuk och dom lyssnade och var så söta och tysta så! Sen fick jag hjälp den sista ½tim.
I helgen drar jag till Skåne för att köra laserdome med kusinerna och kolla på BikBoks nya kollektion.

Nu ska jag kolla på roomservice!

Ha det bäst!/ L

False impressions.

Har en massa att gör just nu, prov att läsa till och en julavslutning att planera! Puhh.. Nu vet dom som läser varför jag inte uppdaterar.

Klockan kom redan dagen efter beställningen, den sitter fint och pryder min handled :-) Den klockan är det enda armandsuret jag haft som inte tickar äckligt högt, finfint!


Mina nya skor från dinsko.

8 November

Den 8 November är det exakt ett år sen jag sakffade min blogg! Efter att jag kom hem från en weekend i stockholm förra året så blev Dahlias bloggen till.
Jag har inte varit den bästa bloggaren men det har varit riktigt kul! Ibland har jag ganska många läsare och i bland, ja, mindre ^^ En trogen läsare är iaf Mattiie, tack söta rara!
Tack för alla fina kommentarer!

Det här firar jag med att äntligen beställa en ny klocka, den här är från cocoo.se


TACK!

Good and bad news

Hej bloggen! Long time no see.
jag kan meddela att jag saknar Stockholm fruktansvärt mycket. Hela familjen hade det jättebra, jag och brorsan hade hur kul som helst på konserten och nu väntar vi på att simple plan ska komma tillbaka till sverige!
Mycket shopping blev det såklart bla. två halsdukar, en mössa, en stor grå kofta, långt pärlhalsband, stickad väst och en lynyrd skynyrd-tshirt från urban outfitters rea.

Bad News:
Jag skulle klippa mitt hår idag och tog med mig en bild på Zooey Deschanel från ocktober nummret av Nylon och sa enkelt att; så här vill jag klippa mig! Hon tog inte ens en ordentlig titt på bilden innan hon började att klippa. och slutresultatet? Inte ett dug likt! F*n va sur jag är! Trodde att man kunde lita på sin frisör!


Orginalet! visst är hon fin!


Crappy copy! + att jag har grönt hår!
Har uppsatt hår på bilden för att det blev så kort och konstigt!

Wishing your day turns out better than mine!/ L


RSS 2.0