Music



Can´t get it out of my head.

Fredag

Bröjade kl.9.00 med matte i en tim. blev inte så mycket gjort satt mest och störde stackars Sandra som ville jobba.
Efter det flöt dagen på snabbt med powe point presentationer från kl.12.00 till 15.20, segt? Aa lite!
Men vi fick ju fika och alla hade jätte trevligt^^
Nu i kväll blir det glöggfest med grannarna, jag ska nog sitta i hobby-rummet och kolla på skräckisar^^ Stephen King filmer på TV4 film.

Hoppas ni får en bra helg^^


Fredagshumor? Klicka!

101

Eftersom mitt busskort håller på med sitt strulande så har jag "förlorat" massa resor (jag laddar kortet med 10 resor) så jag sa till busschauffören att det var nått fel och jag fick åka hem gratis^^ sånt gillas!
Nu ska jag iväg och drilla^^

image26Kram på er.

Hello

Trött! Har varit på studiebesök i dag och sen har jag och min kollega jobbat lite med vårta fejk-företag. Allt går bra, vi ligger till och med före alla andra så vi fick sluta tidigare i dag^^ 13.10, typ.

Nu ska jag väl kolla igenom franskan lite. Mitt schema för den här veckan är så dumt för projekt lektionerna krockar med franskan, franskaläraren är inte glad!  Men jag kan ju inte göra så mycket.

I helgen blir det julklappsshopping och bio^^
 
Kram 

Just a day

I dag har det inte hänt så mycket. var i skolan från 9 till 13.40, rätt soft. i morn börjat jag kl. 11.00 ännu bättre^^ Eftersom det är karaktärsämnes vecka så ser schemat helt annorlunda ut.
 Kom hem från träningen för en stud sedan, har ätit en skitgod hallongrotta och nu ska jag bara chilla^^
 
Kram på er.

Citat från min egna lilla värld

"That´s just to fake to be real"

image24

(joo, jag tänker nästan alltid på engelska)

Kram på er!

Hemma fynd

Städdag! har rensat igenom massa skåp m.m på mitt minirum och då hade jag turen att hitta denna lilla sötsak, en ring som jag tror tillhört min faster^^
 
Ska föreställa en ros. Hemma fynd äger!

Kram


Hej, din jacka luktar gott!

Har jobbat lite på revyn i kväll och varit i garderoben, riktigt jobbigt måste jag säga! Iaf när allt var slut och alla jackor skulle lämnas tillbaka så blev det ett himla springande i gångarna bland alla jackor och kappor. En himla snygg kille kom fram till mig och lämnade fram sin lapp med nummret och log, jag bara frös till och sa "heeeej" åhh jag kände mig så dum! När jag väl hittat hans jacka så kände jag hur gott den luktade^^ inte för att jag stod där och luktade på den men jag kände det lite snabbt när jag lämnade fram den :P Jag är en sån idiot!

Aaja nog med psycho-snacket^^

Juste ska ge en liten ros till Mattiie i dag som har tappat bort sitt armband, tycker synd om dig smulan!

Kram

Little black box and the sun is shining

image22
.
Dagens outfit:
Kappa: HM
Jeans: HM
Skor: Din sko
Vantar: HM
Mössa: HMs barnavdelning
Halsduk: Vero Moda

Stort tack till Mattie som tog bilden och redigerade den så fint

Typ, nått

Thank god it´s friday! Nu kan man äntligen softa och bara ha det gött!
har precis kollat lite på Hannah montana^^ tycker faktiskt det är kul, jag ska inte ljuga.
Nu till helgen ska jag jobba lite så det blir inte så mycket softande. Och sen blir det karaktärsämnes vecka, låter kanske inte så kul men man måste ju hoppas på det bästa.

image21
 Dagens låt: What We Hate, We Make - The Rocket Summer.

Kram

It´s killing me

Tillbaka från stan med en ny frisyr, eller ja det blev ingen stoor ändring men jag trivs i min frisyr.
 Aa jag trivs...

 Har slängt ihop ett nytt halsband också. Gjort av en kedja från ett annat halsband och en nyckel som kommer från farmors gamla hus, tror jag.

Nu ska jag ligga och njuta av min favo-film "High Fidelity" och goda nybakade brownies.

PS. har svinont i min rygg. Shit, när ska det gå över?

Kram

Don´t call us, we´ll call u


Sophia Somajo - Stockholm Calling

Nu ska jag i väg och klippa mig!
Kram

Omslag: Mary-Kate för Nylon

image17   

Soo cool

Out of my mind

Nu är det gjort. Kom hem från sjukhuset för en stund sedan, och leverfläcken är borta. I stället har jag nu 5-6 stygn som svider som sjutton! kan mest bara sitta och vänta på att det värsta ska gå över.

Har inte så mycket mer att skriva nu, eller jaa i morn är det studiedag och jag ska i väg och klippa mig. Gött har längtat efter det ganska länge nu^^ sen ska jag nog bara slappa, kanske hyra nån bra film.

Kram.

One tuesday to go please

Kolla på House ock käka popcorn direkt ur påsen. Så ska en Tisdags kväll spenderas enligt mig.

image16
För att vara i den ålder så är han ju grymt snygg^^


Inledning

Bloggar från skolan. Sitter och skriver den tredje rapporten, inte så kul när man har total idé-torka. men iaf, efter det här ska vi åka och bada. Eftersom jag var så trött i morse så glömde jag att det var bad och packade vanliga gympakläder i stället. *suck* för mig.

Kram

Baton Twirling

Hemma från träningen nu, va rätt jobbigt och jag kommer nog ha några snygga blåmärken i morrn.

Shit, ni måste kolla på den här tjejen, så här bra är jag alltså inte men en del av dom rollsen hon gör fick vi lära oss i dag. 

Duktig va?

Kram på er!

God morgon

Hoppas det är okej att jag låter dig vakna varje morgon med kass hy, taskigt hår och ett dåligt humör. Jag hoppad du förlåter mig för alla dom mornar jag bestämmer mig för att äta dom där sockerflingorna som produceras av inget annat än kemikalier. Förlåt för alla dagar jag inte tänker mig för.  

image15



I dag blir det intensivadg med drillen, från kl10.00 till 16.00. Blir nog kul eftersom det kommer bli mer dans i dag. Saken är den att jag fortfarande känner mig riktigt hängig.

Kram


Ghost of Corporate Future

Drog till skövde med min far i dag^^ och tänka sig vad jag hittade där, jo kjolen från H&M som jag tänk beställa i kväll. Jösses vad glad jag blev! och den kostar ju bara 98 kronor!
En riktig skönhet!

Nu ska jag ta och vila lite, tror jag fått en riktig förkylning, huvudet dunkar som sjutton. inte kul!

Dagens låt: Ghost of Corporate Future - Regina Spektor

Kram

Dom Dimmiga Dagarna

Äntligen! Allt gick bra i dag och alla va skitnöjda^^
I.a.f nu sitter jag här med Håkan Hellström i hörlurarna och softar. Kollar lite receps på tacopajer till i kväll då det är min tur att laga mat, ska bli kul^^
I morn ska mamma plugga till sin tenta så resten av familjen får hålla sig borta. Jag vill åka och shoppa!!^^

Kram på er!

Days like these..

Har äntligen kommit hem nu efter en riktigt lång dag. Först läkar besök sen lite skola, skridskor och drama, efter det ner till fadder företaget och ställa frågor, det tog typ 2 timmar. Sen gick jag till Lindex och köpte en ny foundation. På hela denna dan åt jag en macka till lunch, fråga inte hur jag klarade det! Men nu har jag i alla fall tryck i mig en Big Mac+ meny medans brorsan satt brevid och komenterade på hur tjocka jag kommer bli (och han hade redan ätit upp sin då och hävdade att han inte kunde bli fet)

Köpte denna. Brukar annars köra på Dream Matte Mousse från Maybelline
Har någon använt denna, är den bra?
Ha det bäst! Kram

Presens..futurum?

Klockan är 06.47 och om några timmar ska jag till vårdcentralen. Ska kolla upp en leverfläck på ryggen. kulkul.
I går på drama lektionen så bestämde vi roller och jag ska spela Emil och Ronja^^ Scenerna som vi gör kommer bara vara typ 5 min men vi måste ju göra allt 3 ggr på en dag *pust*
I dag har jag också möte med mitt fadderföretag, ska ställa lite frågor om företagets utveckling och sveriges näringsliv m.m. Sen tror jag att det blir lite shopping på Röda Korset kanske.

+ I morgon blir det till att gå upp tidigt, vi ska redan vara i skolan vid kl.07.00. Shit! 
image9Kram på er!

My Favourite Book

Har inte så mycket mer att göra nu, har övat till matte-provet gjort en propeller till en Astrid Lindgren pjäs vi ska göra på fredag inför en massa dagisbarn. Gissa vem propellern är till^^
Har legat hemma ett tag nu, mår så himla illa så det blir ingen drill-träning i kväll heller. Finns inte såmycket att se på tv så jag ska nog sätta mig och kolla på nån film tills jag somnar, i morrn som sagt matte-prov och drama repetiton. 
Förlåt mig för att vara så ointresant, kanske kan fixa lite streetstyle bilder till helgen. Man vet aldrig^^  
Hare gött!


Doll Face



Den här videon heter "doll face" och är ett bra exempel på hur strävan efter perfektion kan se ut. Jag tycker den här videon är hemsk och rätt jobbig att se på, men det är tyvärr så här dagens samhälle ser ut. Allt är styrt av media.

Bloggar från skolan

Sitter och rättar min rapport som ska skickas till mitt företag snart. Alltid lika nervöst.
Ska snart åka skridskor också, hel kul^^
Har inget mer att skriva om...Kanske kommer på nått till i kväll, puss

Fars dag

Grattis alla pappor!

Har varit på lite kalas och firat farfar och alla pappor i släkten^^ Niklas låg hemma och hade ont i magen så jag var ensam med alla killkusiner. Vi hade jättekul körde små radiostyda bilar på bordet och pratade filmer och spel. 

Sitter nu och kollar på en film som heter "Save the last dance" verkar rätt bra. Har färgat håret i dag också, ser ingen skillnad men det blev ju inte grönt iaf^^ 
Jaja ska väl räkna lite matte antar jag. Skriver snart igen, kram!

Back in your head


Tegan and Sara - Back in your Head

i som i iver?

Har ringt och beställt pizza och jag fick nog stava till gatunamnet 5 ggr innan han förstod att det var e och inte i även om jag sa e som i Erik! Tror att det blev helt fel ändå. Blir nog ett tag innan jag får den där jäkla pizzan!

Nu är brorsan hemma från Jönköping, fortfarande lika otrevlig. Tror det kan behövas en personality makeover!

Shit pommes

Tillbaka från en lyckad shoppingtripp i Skövde stad. Visar antagligen vad jag köpte lite senare. Var b.l.a inne på Hennings och köpte en present till far.
Fick också hjälpa en dam med hennes barnvagn och lyfta in den på tåget! På köpet så körde hon över kassen med presenten, shit! Men som tur var så hände inget med den *pust*.
Nu har jag äntligen köpt hårfärg också, ska bli lite ljusare. Just nu har jag typ mörkbrun och lite lila skiftningar^^

 Det blev den här färgen. Hoppas det blir bra nu då!

All black

Blir en liten tripp till Skövde i dag. Jag bestämde mig för att åka ensam tror jag behöver det nu, få komma ifrån allt lite. Gött.

Ska nog leta efter ett nytt nagellack, tror det får bli ett svart. Mitt gamla har torkat och jag har nog inte ens hunnit använda det^^
 
Sen kanske det blir lite julklappsshopping också^^

Rock & Roll

image5

Repeat, repeat the words that I know we both said.



Bild tagen på ett hotell i Sthlm (dåligt ljus)
T-shirt klänning - Monki
Skor - Skoakademin
Strumpbyxor - Lindex
Klocka - Casio

Snöö

Kommit hem från skolan nu. Tog bussen idag och det var nog tur, det är halv storm ute och det kommer bli mycket värre! Jag har köpt lite godis och ska sätta mig och titta på nån film och bara mysa ^^
Vi fick sluta riktigt tidigt i dag nämligen 12.30. Skulle slutat 15.20 annars.


Antar att det kommer se ut ungefär så här utanför mitt fönster snart. 

Nobody likes to but I really like to cry

image2

Bild


Ska skriva lite om dom här små hundarna till engelskan. Ska vara klart om nån vecka. Nån som har lite fakta eller så?

Tänk, tänk

Tänkte att det var dags att skaffa en blogg. Hoppas ni kommer gillar den.

Efter en liten tripp till huvudstaden bestämde jag mig för att skaffa mitt eget place här på nätet^^
Jag kommer skriva om allt möjligt. Kanske till och med några dagens outfit man vet aldrig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0